zavřít MENU
CZ EN

The Park - podnájem Kancelářské prostory, K pronájmu, V Parku 2294/2, Praha 4 - Chodov

 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Podnájem - The Park je vystavěn v jednotném stylu v krásném zeleném prostředí a je přímo nabitý nejmodernějšími technickými vymoženostmi s vysokým důrazem na ekologii. Dostatek parkovacích míst, flexibilní uspřádání kanceláří, nejmodernější technologická zařízení, energetická úspornost, dostatek zeleně, vysoká architektonická vyspělost s důrazem na detaily, příjemné pracovní prostředí - tato všechna kritéria splňuje jedině The Park. Budova z roku 2003. Kanceláře k podnájmu 1057 a 1470 m2, za sníženou cenu.

Lokalita

The Park se nachází v Praze 4, která patří mezi nejrychleji se rozvíjející obchodní části hlavního města. Komplex je výhodně umístěn přímo u dálnice D1, která spojuje Prahu s Vídní a Budapeští. V opačném směru vede přímo do centra metropole a navazuje na městský silniční okruh. Díky své poloze je The Park snadno dostupný nejen z kteréhokoliv místa ve městě a v republice, ale také v Evropě. Stanice trasy metra C Chodov je jen několik kroků od vstupu do areálu. Mezinárodní letiště Ruzyně je vzdáleno 30 minut jízdy automobilem.

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost okolí
  • Stanice metra Chodov (trasa C)
  • Klimatizováno
  • Sklady v budově
  • Parkování v podzemních garážích
Základní sumarizace
Referenční číslo: 301719
Specifikace jednotky: Kancelářské prostory
Celková plocha: 1 470.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

V Parku 2294/2, Praha 4 - Chodov