zavřít MENU
CZ EN

Bydlení U Kajetánky Na Petynce, Praha 6 - Břevnov

 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis projektu

Právě probíhající rekonstrukce činžovní domu postaveného ve stylu geometrické secese v klidném prostředí Břevnova nabízí byty 1+kk, 2+kk,mezonetový byt 3+kk a nebytovou jednotku se saunou rozložené ve třech podlažích domu. Byty v tomto malém činžovním domě Vám nabídnou útulné bydlení s atmosférou starých časů.K bytům jsou k dispozici sklepní kóje.Většina bytů je dokončena ve standardu "SHELL and CORE". Bytová jednotka 1+kk je plně dokončena.

Lokalita

Bydlení U Kajetánky je na dosah centra, přitom je obklopeno sousedním parkem Kajetánka a jen o kousek dále parkem Landronka či obora Hvězda. V docházkové vzdálenosti jsou základní školy,mateřská škola i možnosti nákupů, lékárna nebo Střešovická nemocnice.Výborná je také dopravní dostupnost jak MHD tak i automobilem. Minutu od Petynky to trvá na nájezd Patočkovy ulice do tunelu Blanka. Za 18 minut vozem se lze dostat na letiště.

Základní sumarizace
Referenční číslo: 605587
Počet jednotek: 4x Byt
1x Atelier
1x Mezonet
Celková plocha od - do: 29 - 113.8 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

50.08875,14.372325