zavřít MENU
CZ EN

Bydlení pod Sv. Pankrácem Sinkulova, Praha 4 - Nusle

 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis projektu

Poslední 4 volné byty. Činžovní dům na rozhraní Nuslí a Podolí, pod kostelíkem sv. Pankráce, obsahuje 21 jednotek, v pěti podlažích o dispozicích 1+kk a 2+kk. Jednotky jsou ve stávajícím stavu před rekonstrukcí, byt můžete upravit dle vlastního vkusu. Ke každé jednotce náleží sklepní kóje.Se skvělou dopravní dostupností, vynikající občanskou vybaveností je vynikající lokalitou pro život. Byty v této budově jsou ideální jak pro mladé, tak i pro seniory, stejně tak jako investiční záměr.

Lokalita

Pro odpočinek a relaxaci se nabízí parky kolem starobylého Vyšehradu, plavecký stadion, Žluté lázně, ostrov Císařská louka nebo Vltavské nábřeží. V okolí je množství restaurací a kaváren. Pro větší nákupy je možné využít OC Arkády Pankrác. Do centra i ven z Prahy se dostanete během pár minut vozem. V docházkové vzdálenosti je metro C Pražského povstání nebo Vyšehrad, také tramvajová zastávka Pražského povstání, nejblíže jsou cca 5 min chůze autobusové stanice Doliny a Klikovka, na zastávku tramvaje Podolská vodárna na nábřeží Vltavy sejdete z kopce za 12 min.

Základní sumarizace
Referenční číslo: 605628
Počet jednotek: 4x Byt
Celková plocha od - do: 44 - 48.6 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

50.0578138889,14.4297111111