zavřít MENU
CZ EN

Byty Starý biograf Hostivař U Pekáren, Praha 10 - Hostivař

 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis projektu

Nabízíme Vám starší bytové jednotky ve stávajícím stavu. Sami se rozhodnete zda si byt pouze zařídíte a ihned se nastěhujete nebo se pustíte do rekonstrukce.V budově se nachází 17 bytových jednotek (1+kk, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 a jedna rozestavěná jednotka 2+kk), které se nacházejí ve třech podlažích. V budově se nacházejí dvě nebytové jednotky, sklad (377 m2) a kanceláře. Většina jednotek disponuje sklepní kójí a k vybraným jednotkám je možnost přikoupit parkovací stání.K budově náleží společná zahrada, kde bude možné posedět s přáteli nebo spolu se sousedy založit květinové či bylinkové záhony. Samotná budova v současnosti prochází rekonstrukcí, dokončena bude koncem roku 2022.

Lokalita

Budova od arch.Hübschmanna pro továrníka Otakara Podhajského s byty pro změstnance, restaurací a později prvním místním biografem. Blízké filmové ateliery a krásně zrekonstruovaný areál parního mlýna a pekárny navozuje dobu černobílých filmů.Nákupy i zábavu naleznete v OC VIVO!, v Europarku a Fashion Arena Outlet. Na procházku můžete do přírodního parku kolem přehrady Hostivař. V okolí naleznete množství sportovních možností.Proti bytovému domu je vlakové nádraží Praha-Hostivař, odkud jste za 14 minut v centru Prahy. Autobus i tramvaj jsou jen pár minut pěšky.

Základní sumarizace
Referenční číslo: 605605
Počet jednotek: 1x Skladové prostory
16x Byt
2x Kancelářské prostory
Celková plocha od - do: 22.4 - 357.9 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

50.0555,14.5388055556