zavřít MENU
CZ EN

Šárecký Dvůr Ke Dvoru, Praha 6 - Vokovice

 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis projektu

Projekt Šárecký Dvůr se nachází na půl cesty, mezi městem a přírodou je situován na Praze 6 v těsné blízkosti vodní nádrže Džbán. Atraktivní byty nabídnou díky terasám a balkónům výhledy do zeleně a blízkého okolí. Uzavřený komplex vám poskytne 24 hodinovou recepci, podzemní garáže a upravený privátní park, to vše za dohledu bezpečnostních kamer. Toto prostředí je vhodné pro pěší výlety, cyklistiku, nebo in - line bruslení. V areálu se nachází golfový klub a Solárium Fitness BBC. V docházkové vzdálenosti jsou zastávky tramvají, autobusů a metra. Nádraží Veleslavín je vzdáleno 5 minut chůze a letiště Václava Havla je vzdálené 15 minut chůze. Do centra se dá pohodlně dojet, i autem.

Lokalita

Šárecký dvůr se nachází na Praze 6 v ulici Ke Dvoru ve velmi klidné lokalitě. V blízkosti je Evropská třída, kde se nachází i Obchodní centrum Šestka. V docházkové chůzi je přírodní rezervace Divoká Šárka a směrem na druhou stranu se dostanete do centra za pouhých pár minut.

Základní sumarizace
Referenční číslo: 605277
Počet jednotek: 38x Byt
Dispozice od - do: 2+kk - 5+kk
Celková plocha od - do: 66.7 - 233.6 m2
K dispozici: ihned
PENB: B

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

50.0963305556,14.342425