zavřít MENU
CZ EN

Meteor Centre Office Park Kancelářské prostory, K pronájmu, Sokolovská 100/94, Praha 8 - Karlín

 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

PLNĚ PRONAJATO Reprezentativní budova třídy A, nacházející se na rohu ulic Sokolovská a Thámova, nabízí vysoký technický standard doplněný excelentními službami. Součástí komplexu je také restaurace. Další výhodou jsou široké nákupní možnosti, pobočky bank, pojišťoven, pošta, ubytovací kapacity od 5-ti hvězdičkových hotelů.

Lokalita

Meteor Centre Office Park leží v srdci nejdynamičtěji se rozvíjející pražské obchodní čtvrti - Karlín. Centrum Prahy je snadno dosažitelné i pěší chůzí za cca 10 minut. Vchod do stanice metra Křižíkova na trase B přímo u budovy. Stanice tramvají č. 8 a 24 před objektem v ulici Sokolovská. Hlavní pražské autobusové nádraží Florenc je chůzí vzdáleno cca 5 minut. Výborné napojení místních komunikací přímo na Severojižní magistrálu a tedy i na dálnice D1, D5, D8 a D11.

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost v okolí
  • 20 metrů od stanice metra Křižíkova (trasa B)
  • Tramvajové linky 8 a 24
  • Sklady v suterénu budovy
  • Parkování v podzemních garážích
  • Návštěvnické parkoviště s kapacitou 15 míst
Základní sumarizace
Referenční číslo: 302919
Typ objektu: Administrativní areál
Celková plocha objektu: 3 222.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Sokolovská 100/94, Praha 8 - Karlín