zavřít MENU
CZ EN

Smíchov Gate Obchodní prostory, K pronájmu, Plzeňská 3217/16, Praha 5 - Smíchov

 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Budova Smíchov Gate nabízí moderní kancelářské prostory, vysoce efektivní, flexibilní a vybavené špičkovou technologií. A to vše v nejrušnější obchodní čtvrti města - Smíchov. Architekturu budovy tvoří dva bloky, které jsou uprostřed propojeny. Výsledkem je objekt ve tvaru písmene H, který umožňuje maximální využití přirozeného světla, krátké vzdálenosti a podporuje uspořádání jak velkoprostorových, tak samostatných či kombinovaných kanceláří. Na jednotlivých podlažích jsou k pronájmu plochy o výměře až 1549 m2. Budova z roku 2006.

Lokalita

Smíchov Gate se nachází v Praze 5, na pozemku přímo u výjezdu ze Strahovského tunelu. Spojuje výhody umístění ve středu města s přímou dostupností jak hromadnou dopravou, tak i automobilem. Budova se nachází v blízkosti Smíchovského nádraží a jednoho z hlavních pražských autobusových nádraží. Trasa metra B - Anděl je v docházkové vzdálenosti. Mezinárodní letiště Ruzyně je vzdáleno 20 minut autem.

Specifikace budovy

  • Flexibilní kancelářské prostory
  • Umístění v blízkosti stanice metra Anděl (trasa B)
  • Přístup na hlavní městský okruh
  • Moderní výtahy
  • Sklad v prvním a druhém suterénu
  • Dostatek parkovacích stání
Ref. číslo Jednotka Celk. plocha Plocha k dispozici Min. plocha K dispozici  
310762 1. NP, Obchodní prostory - - - 194 m2 194 m2 ihned poptat
Základní sumarizace
Referenční číslo: 118807
Typ objektu: Administrativní budova
Celková plocha objektu: 13 317.0 m2
Min. plocha: 194.0 m2
Max. plocha: 194.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: B

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Plzeňská 3217/16, Praha 5 - Smíchov