zavřít MENU
CZ EN

Skalka Business Centrum Obchodní prostory, K pronájmu, Třebohostická 2283/2, Praha 10 - Strašnice

 
 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

PLNĚ PRONAJATO - Obchodní a skladovací prostory v areálu na Praze 10. Obchodní jednotka o velikosti 525 m2 se nachází v přízemí. Díky prosklené přední části je dobře viditelná z ulice Třebohostická. Mezi dominantu prostor patří velký otevřený prostor. Obchod je propojen se skladem o velikosti 160 m2. Zásobování skladu je zajištěno přes venkovní hydraulickou rampu. Do areálu se plynule dostane kamion, z ulice Třebohostické. Po provedení zásobování odjede ulicí Novostrašnickou.

Lokalita

Skalka Business Centrum se nachází v Praze 10 - Strašnicích. Je ideálně situováno v blízkosti dvou stanic metra - 'Skalka' a 'Depo Hostivař'. Dále je možné využít tramvajové spojení do centra Prahy(19 minut na Václavské náměstí) či autobusové spojení na jih (20 minut Chodov) či sever Prahy (20 minut Vysočany). Z hlediska dopravní obslužnosti je nemovitost napojena na všechny hlavní pražské automobilové tahy.

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost okolí
  • Stanice metra Skalka, Depo Hostivař (trasa A)
  • Tramvajové a autobusové zastávky
  • Výtah
  • Možnost parkování před areálem
Základní sumarizace
Referenční číslo: 304597
Typ objektu: Administrativní budova
Celková plocha objektu: 3 100.0 m2
Min. plocha: 660.0 m2
Max. plocha: 660.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: není

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Třebohostická 2283/2, Praha 10 - Strašnice