zavřít MENU
CZ EN

PROSEK POINT A Kancelářské prostory, K pronájmu, Prosecká 851/64, Praha 9 - Prosek

 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Administrativní centrum Prosek Point je moderním a zajímavým komplexem tří kancelářských budov s vlastním parkem, piazzetami mezi jednotlivými budovami, obchody a kavárnami. Naleznete zde jak čilé srdce obchodních aktivit, tak i klidnou oázu nabízející příjemné pracovní prostředí. Prosek je lokalitou s velkým potenciálem. Má ideální dostupnost a stává se další atraktivní adresou pro ambiciózní a úspěšné firmy. Budova z roku 2008.

Lokalita

Prosek Point se nachází v městské části Prahy 9 - Prosek. Tato čtvrť, s velkým podílem zeleně a nádherným výhledem na Prahu, se díky prodloužení trasy metra C stává velmi dostupnou, živou a příjemnou lokalitou jak pro život, tak pro práci.Budova je skvěle dostupná jak automobilem, tak i MHD. Prosecká radiála navazuje na dálnici D8 a D11. V přímém sousedství stanice metra Vysočanská. Zastávky autobusových linek v bezprostřední blízkosti objektu. Nedaleko se nacházejí vlakové stanice Vysočany a Libeň.

Specifikace budovy

  • Restaurace a café v přízemí budovy
  • Veškerá občanská vybavenost v přilehlém okolí
  • 24 hodinová recepční a bezpečnostní služba
  • 3 moderní výtahy
  • Bezbariérový přístup v celé budově
  • 409 podzemních garážových stání
Základní sumarizace
Referenční číslo: 190612
Typ objektu: Administrativní areál
Celková plocha objektu: 8 764.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: B

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Prosecká 851/64, Praha 9 - Prosek