zavřít MENU
CZ EN

Pankrác House Kancelářské prostory, K pronájmu, Lomnického 1705/5, Praha 4 - Nusle

 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Moderní administrativní budova nabízí maximálně flexibilní a využitelné prostory. Typické podlaží nabídne na ploše téměř 1500 m2 jak prostory typu open plan, tak i oddělené kanceláře. Vše v závislosti na požadavcích a přáních budoucích uživatelů. Pankrác House nabízí profesionální technické a administrativní zázemí, dostatek parkovacích míst a skvělou destinaci a je první budovou v České republice, která je začleněna do nového konceptu kancelářských budov myhive. Budova z roku 2004.

Lokalita

Projekt se nachází v jedné z nejlepších obchodních lokalit Prahy 4, v oblasti, která je centrem IT a telekomunikačních společností v České republice. Pankrac House je umístěn přesně naproti stanici metra Pražského povstání (linka C) a v blízkosti vjezdu na dálnici D1. Je tedy dobře přístupný jak automobilem, tak i městskou hromadnou dopravou (bus č. 148, 193, tram č. 18)

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí
  • Možnost stravování přímo v objektu
  • Stanice metra Pražského povstání (trasa C)
  • Moderní vysokorychlostní výtahy
  • Parkování v podzemních garážích
  • Venkovní parkovací stání
Základní sumarizace
Referenční číslo: 133583
Typ objektu: Administrativní areál
Celková plocha objektu: 4 225.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: A

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Lomnického 1705/5, Praha 4 - Nusle