zavřít MENU
CZ EN

Palác Špork - podnájem Kancelářské prostory, K pronájmu, V Celnici 1034/6, Praha 1 - Nové Město

 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

MODERNÍ KANCELÁŘE 'třídy A' o kapacitě 30 pracovních míst k podnájmu s NÁBYTKEM a PLNĚ VYBAVENOU ZASEDACÍ MÍSTNOSTÍ. Jde o originální plně kancelářskou jednotku špičkové kvality umístěnou v 1. patře budovy PALÁC ŠPORK. Prostor je dispozičně řešen takto: 2x open space se stávající kapacitou 20 pracovních míst (v každém prostoru 10 míst) 1 samostatná kancelář se 3 pracovními místy 1 samostatná kancelář se 7 pracovními místy 1 zasedací místnost pro 10 osob velká otevřená plně vybavená kuchyň s ostrůvkem příruční sklad sdílené toalety na patře

Lokalita

Palác Špork se nachází na frekventovaném místě v centru Prahy. Dobrá dostupnost MHD. Stanice metra Nám. Republiky (trasa B) se nachází několik metrů od budovy, stanice metra Hlavní nádraží (trasa C) a Masarykovo nádraží v docházkové vzdálenosti. Šporkovský palác je situován v blízkosti hotelů Marriott, Renaissance či Carlo IV.

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost
  • Centrum města
  • Restaurace
  • Stanice metra B - nám. Republiky
  • Masarykovo nádraží
  • Tramvajové a autobusové zastávky
Ref. číslo Jednotka Celk. plocha Plocha k dispozici Min. plocha K dispozici  
318095 2. NP, Kancelářské prostory - - - 309 m2 309 m2 ihned poptat
Základní sumarizace
Referenční číslo: 318094
Typ objektu: Administrativní budova
Celková plocha objektu: 9 450.0 m2
Min. plocha: 309.0 m2
Max. plocha: 309.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: není

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

V Celnici 1034/6, Praha 1 - Nové Město