zavřít MENU
CZ EN

Ostrava City Centre - krátkodobé i dlouhodobé pronájmy Kancelářské prostory, K pronájmu, 28. října 3346/91, Ostrava

 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Nabízíme vybavené reprezentativní kanceláře s využitím na pár dní v týdnu nebo nárazově. Flexibilní pracovní prostory, nulové počáteční náklady na jejich vybavení, žádné zbytečné dlouhodobé závazky. Zasedací místnosti a vybavená kuchyňka včetně služeb asistentek. Praktické a cenově výhodné řešení. Veškeré energie, zálohy a úklid v ceně. Pro pohodlí klientů je zde možnost krytého parkování.

Lokalita

Ostrava je třetí největší město v České republice a zaujímá strategickou polohu u hranic se Slovenskem a Polskem, díky svému rychlému rozvoji a příznivým cenám služeb se stává stále více zajímavější i pro mezinárodní společnosti. Město je líhní firem, které zde mohou spolupracovat se čtyřmi vysokými školami. Centrum má mimořádně výhodnou polohu z hlediska dostupnosti silniční a železniční infrastruktury a mezinárodního letiště, které zajišťuje přepravu nákladu a osob.

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost v okolí
  • Žádaná lokalita v bezprostřední blízkosti centra
  • Vynikající konektivita na všechny ostravské výpadovky
  • Sklad v budově
  • Kvalitní vybavení podle posledních trendů
  • Možnost parkingu
Základní sumarizace
Referenční číslo: 313859
Specifikace jednotky: Kancelářské prostory
Celková plocha: 98.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

28. října 3346/91, Ostrava