zavřít MENU
CZ EN

MH63 Ordinace + Kanceláře - Praha 7 Kancelářské prostory, K pronájmu, Milady Horákové 386/63, Praha 7 - Holešovice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Zdravotnické zařízení/ordinace o ploše 150 m2, jsou umístěné v samostatném rekonstruovaném objektu ve dvorním traktu budovy. K tomuto prostoru může být pronajato také parkovací místo a garáž. Ordinace jsou připraveny k okamžitému využití, mají dostatek zázemí pro lékaře i pacienty, operační sál, klimatizaci. Dále jsou k dispozici také samostatné kanceláře o ploše 45 m2. Jedná se o světlé prostory v rekonstruované funkcionalistické budově v oblíbené části Letné.

Lokalita

Objekt se nachází v širším centru Prahy. Veškeré důležité služby a občanská vybavenost se nacházejí v blízkém okolí. Strategické umístění budovy poskytuje skvělé spojení městskou hromadnou dopravou i automobilem.- dostupnost metra Hradčanská (trasa A) a Vltavská (trasa C)- tramvajové linky č. 1, 8, 25, 26- letiště cca 15 minut- vlak v blízkosti - stanice Dejvická

Specifikace budovy

  • Restaurace přímo v budově
  • Tramvajová zastávka 100 m
  • Parkovací stání u větších jednotek
  • Vybavená kuchyňka
  • Klimatizováno
  • Sklady v suterénu
Základní sumarizace
Referenční číslo: 300821
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Milady Horákové 386/63, Praha 7 - Holešovice