zavřít MENU
CZ EN

FORUM KARLÍN Kancelářské prostory, K pronájmu, Pernerova 671/51, Praha 8 - Karlín

 
 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Nová budova FOROM KARLÍN z dílny světoznámého architekta Ricarda Bofilla nabízí šest podlaží kanceláří nejvyšší kvality ve druhém až sedmém patře. Součástí tří podlaží jsou také terasy, vrchní patra navíc nabízí pozoruhodné výhledy do okolí. Díky vybavení špičkovými technologiemi reflektují administrativní prostory nejmodernější trendy ve stylu práce, komunikace mezi lidmi i využívání souvisejících služeb. Budova dokončena v roce 2014.

Lokalita

Forum Karlín leží v bloku budov sevřeném ulicemi Thámova, Šaldova a Pernerova. Pouhé tři minuty chůze jej dělí od stanice metra linky B Křižíkova. V těsném sousedství se nachází rozmanité příležitosti pro stravování, fitness, pošta, notář, obchody s potravinami a další. Řidiči ocení bezproblémový přístup autem a podzemní parking včetně míst pro návštěvy. Na jihovýchodní straně budovy si nájemci užijí výhledů na zeleň kopce Vítkov a park Pražačku.

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost
  • Restaurace Ambiente
  • Docházková vzdálenost 3 min od metra B Křižíkova
  • 4 osobní výtahy
  • Podzemní parking pro 210 míst
  • Zázemí pro jízdní kola v garážích
Základní sumarizace
Referenční číslo: 306267
Typ objektu: Administrativní budova
Celková plocha objektu: 8 000.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: C

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Pernerova 671/51, Praha 8 - Karlín