zavřít MENU
CZ EN

Brno Business Park Kancelářské prostory, K pronájmu, Londýnské náměstí 853/1, Brno

 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Objekt 'E' dotváří areál Brno Business Park. Budova splňuje pozadavek na univerzální administrativní budovu vychazející z osvědceneěho konceptu 'H'. Plocha plnoformátového patra je cca 1200 m2. Plocha exkluzivního patra je 830 m2 Objekt je pre-certifikovaěn jako jediný v Brně stupněm LEED GOLD - To, ze nase budova splní přísná kriteria certifikace je pro Brno zárukou, ze projekt bude dosahovat tech nejvyssích kancelářských standardu. Budova dokončena v roce 2022.

Lokalita

Dopravní napojení objektu je realizováno ze stávajícího dopravního systému BBP I. a II. (Londýnské náměstí). Objekt BBP III je součástí areálu Brno business centra mezi ulicemi Heršpická, Jihlavská a Vídeňská. Řešená část areálu se nachází při křižovatce Jihlavská - Heršpická navazuje na již dokončené etapy výstavby při ul. Vídeňské. Přes tuto část je rovněž dopravně napojena světelně řízenou křižovatkou na sít místních komunikací v ul. Vídeňské.

Specifikace budovy

  • Minimarket, lékárna, květinářství, kopírovací centrum
  • Certifikace LEED Gold
  • Centrální recepce
  • V areálu: 2 restaurace, kavárna
  • Zastávka tramvaja a autobusu u budovy
  • 186 parkovacích míst
Základní sumarizace
Referenční číslo: 318235
Typ objektu: Administrativní budova
Celková plocha objektu: 11 950.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: C

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Londýnské náměstí 853/1, Brno