zavřít MENU
CZ EN

Bělohorská Building Kancelářské prostory, K pronájmu, Bělohorská 260/39, Praha 6 - Břevnov

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

PLNĚ PRONAJATO - Zrekonstruované kancelářské prostory v moderní budově z roku 1994. K prostorám náleží jedno garážové stání a možnost pronájmu dalších venkovních na oploceném pozemku u budovy. Nízké náklady na provoz kanceláře. Ke kancelářím je možné si pronajmout sklad o velikosti 12 m2.

Lokalita

Zaměstnanci a klienti se do Bělohorské 260/39 dostanou velmi snadno - autem do 15 minut, jak ze západního okruhu a plzeňské dálnice D7 anebo strahovským tunelem ze Smíchova a od Barrandovského mostu a severo-jižni magistrály. Vlastní centrum hlavního města Prahy je autem dosažitelné do 20 minut.Velmi plynulé spojení s centrem města dále zajišťují 2 tramvajové linky MHD č. 22 a 25 se zastávkou hned vedle budovy, napojující se do 8 minut na trasu A pražského metra (stanice Hradčanská či Malostranská). Mezinárodní letiště Praha-Ruzyně je vzdáleno do 20 minut jízdy autem, a to i během dopravní špičky.

Specifikace budovy

  • Množství restaurací v přímém okolí
  • Tramvajová zastávka Marjánka
  • Osobní výtah
  • Nově zrekonstruované technické zázemí v budově
  • Archiv/sklad v suterénu cca 24 m2
Základní sumarizace
Referenční číslo: 153420
Typ objektu: Administrativní budova
Celková plocha objektu: 1 344.0 m2
Min. plocha: 250.0 m2
Max. plocha: 250.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: C

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Bělohorská 260/39, Praha 6 - Břevnov