zavřít MENU
CZ EN

A7 Office Center - B Kancelářské prostory, K pronájmu, U průhonu 800/13, Praha 7 - Holešovice

 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Nově zrekonstruovaný holešovický pivovar, známý jako První pražský měšťanský pivovar, který byl založen v roce 1895 se řadí k několika dalším výjimečným průmyslovým stavbám v České republice. Celý objekt byl přestavěn a vznikl tak unikátní administrativní komplex budov, nabízející vysoce flexibilní kancelářské a obchodní prostory nejvyššího standardu. V budově B jsou k dispozici od 1.4.2024 unikátní prostory o celkové ploše až 8.000 po spol. Ringier (4 podlaží). Budova z roku 2004. Možnosti dělení na dotaz, nejmenší kanceláře od cca 240 m2.

Lokalita

Budova B se nachází v uzavřeném areálu holešovického pivovaru. Areál je v rozvíjející se části Prahy 7 Holešovic u křižovatky hlavních tahů D1, D8 a D10. Lokalita je snadno dostupná prostředky městské hromadné dopravy - tramvajová zastávka U Průhonu se nachází v těsné blízkosti areálu a stanice metra Holešovické nádraží (trasa C) nebo Palmovka (trasa B) je vzdálena 5 minut jízdy tramvají.

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost v okolí
  • Vynikající dopravní dostupnost
  • Moderní výtah
  • 100 parkovacích míst v podzemních garážích
  • Venkovní parkování v areálu pro návštěvníky
Základní sumarizace
Referenční číslo: 160475
Specifikace jednotky: 1. NP, Kancelářské prostory
Celková plocha: 1 200.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

U průhonu 800/13, Praha 7 - Holešovice