zavřít MENU
CZ EN

BB Centrum Filadelfie - PODNÁJEM Kancelářské prostory, K pronájmu, Želetavská 1525/1, Praha 4 - Michle

 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

PODNÁJEM - FILADELFIE je moderní administrativní budova, v pořadí již čtrnáctá v rámci areálu BB Centra. Se svými sedmnácti nadzemními a šesti podzemními podlažími tvoří dominantu BB Centra. Díky své strategické poloze je nepřehlédnutelná z magistrály. Objekt umožňuje flexibilní dispoziční řešení, jak otevřených, tak samostatných kanceláří. V areálu BB Centra sídlí řada významných mezinárodních společností - např. Telefónica O2, Hewlett-Packard, GE Money Bank, Microsoft, ČEZ. Budova z roku 2010. Ihned k dispozici 883 m2 a 1766 m2 moderních vybavených kanceláří.

Lokalita

Nová administrativní budova FILADELFIE se nachází v severní části BB Centra, na Praze 4. Areál vyniká výbornou dostupností veřejnou dopravou - 5 minut chůze z metra Budějovická (trasa C) nebo jedna stanice autobusem (MHD linky č. 118, 121, 124, 205 plus bezplatná kyvadlová doprava v rámci areálu).

Specifikace budovy

  • Obchodní pasáž na přízemí budovy
  • Restaurace a jídelna přímo v objektu
  • Vynikající dostupnost, shuttle bus
  • Cca 1000 parkovacích stání v podzemních garážích
  • Oddělené výtahy pro prostor garáží a prostor kanceláří
  • Sklady v suterénu cca 800 m2
  • Vyhlídková terasa
Základní sumarizace
Referenční číslo: 316581
Specifikace jednotky: 11. NP, Kancelářské prostory
Celková plocha: 1 766.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: C

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Želetavská 1525/1, Praha 4 - Michle