zavřít MENU
CZ EN

Prague Gate Kancelářské prostory, K pronájmu, Türkova 2319/5b, Praha 4 - Chodov

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Moderní kancelářská budova Prague Gate (Praha 4, Chodov), budova byla postavena v roce 2002 a v minulosti sloužila potřebám České pojišťovny. V současné době si tu kanceláře pronajímají společnosti jako Partners, Columbia Sportswear, Emco, Husquarna a další. Díky celoprosklené fasádě jsou kanceláře dobře osvětlené přírodním světlem. Prostory je možné flexibilně uspořádat dle přání zákazníka ve velikostech od cca 100 m2. V budově funguje pro nájemce kantýna. Nájemci také využívají služeb sousedního Hotelu Western Amedia Praha.

Lokalita

Vynikající dostupnost a viditelná poloha v žádané lokalitě Prahy 4 odlišuje Prague Gate od ostatních projektů v Praze. Objekt se nachází na výjezdu č. 1 z dálnice D1, pouhých 15 minut z centra automobilem nebo metrem. V těsné blízkosti stanice metra trasy C Chodov.

Specifikace budovy

  • Výborná viditelnost
  • Veškerá občanská vybavenost v okolí
  • Stanice metra Chodov v docházkové vzdálenosti
  • 5 osobních výtahů, 1 nákladní výtah
  • Prostorná vstupní hala s recepcí
  • PENB C-úsporná budova
Základní sumarizace
Referenční číslo: 215922
Typ objektu: Administrativní budova
Celková plocha objektu: 13 185.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: C

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Türkova 2319/5b, Praha 4 - Chodov