zavřít MENU
CZ EN

Panattoni Pilsen Park West Skladové prostory, K pronájmu, Hlavní, Úherce

 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

7.200 m2 ihned k dispozici. V provozu jsou haly o rozloze více než 20.000 m2 a další budovy budou k dispozici během roku 2015. Území je převážně rovinaté a má výbornou viditelnost z okolních komunikací. Při rozvoji areálu se snažíme respektovat současný terén co nejefektivněji a co nejpřirozenější cestou. Rozmístění komunikací, retenčních nádrží a ostatních terénních úprav je navržen tak, aby se minimalizoval dopad na životní prostředí v rámci místních ekosystémů a aby zde vzniklo uživatelsky příjemné prostředí.

Lokalita

Areál má strategickou centrální polohu v Evropě. Celý park oboustranně obepíná dálnici D5 (E50) v místě Exitu 93 u obce Nýřany. Orange Park, umožňuje přímé spojení z Prahy přes Německo do celé Evropy. Představuje jeden z nejdůležitějších dálničních koridorů v evropském kontextu. E50 / D5. V okolí Orange Parku se nalézají obce Nýřany a Zbůch s kvalitním občanským vybavením. Centrum krajského města Plzeň je vzdáleno cca 15 km, respektive 15 minut jízdy automobilem. Vzdálenost do Prahy je 75 km, a k hraničnímu přechodu Rozvadov 50 km.

Specifikace budovy

  • Přímo u sjezdu z dálnice D5
  • Střežený areál
  • Nosnost podlah 5t/m2
  • Nákladová vrata s vyrovnávacími můstky
Základní sumarizace
Referenční číslo: 197788
Typ objektu: Skladový areál
Celková plocha objektu: 650 000.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Hlavní, Úherce