zavřít MENU
CZ EN

Anděl Park Smíchov - vybavené kanceláře k pronájmu Kancelářské prostory, K pronájmu, Radlická 3201/14, Praha 5 - Smíchov

 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu plně servisované klimatizované kanceláře vybavené moderním nábytkem. Prostory se nacházejí ve 2. a 5. patře budovy Anděl Park Smíchov. Využití od jednotlivých pracovních míst v rámci sdíleného prostoru po větší týmové kanceláře. K dispozici jsou zařízené kuchyňky s možností neomezené konzumace nápojů, prostory jsou zabezpečené čidly, protipožádním systémem. V prostorách jsou odpočinkové plochy/relax zony, 3 reprezentativní zasedací místnosti s kapacitou až 16 osob.

Lokalita

Anděl Park se nachází na Smíchově nedaleko stanice metra Anděl (trasa B). V blízkosti se nacházejí další kancelářské projekty Zlatý Anděl a Anděl City, nákupní centrum Nový Smíchov a dva mezinárodní hotely. V oblasti jsou dostupné veškeré služby - banky, pošta, restaurace a další. Hlavní vstup do budovy je z Radlické ulice, hlavní dopravní tepny Smíchova.

Specifikace budovy

  • Širší centrum města - Praha 5
  • Restaurace a obchody přímo v budově
  • Žlutá trasa B, stanice Anděl
  • Tramvajová zastávka v blízkosti
  • Autobusová zastávka Anděl vzdálená: 200m, 3min
  • Napojení na Strahovský tunel a tunel Mrázovka
Základní sumarizace
Referenční číslo: 311657
Specifikace jednotky: 2. NP, Kancelářské prostory
Celková plocha: 1 266.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Radlická 3201/14, Praha 5 - Smíchov