zavřít MENU
CZ EN

Obchodní prostory Balabenka - Sokolovská Obchodní prostory, K pronájmu, Podvinný mlýn 1418/2, Praha 9 - Libeň

 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Pronájem zrekonstruovaných obchodních prostor v nově vznikající obchodní pasáži s přímým vstupem ze Sokolovské ulice. Jednotky od 24 m2 mohou být vzájemně propojeny do větších celků. Objekt je koncipován jako kancelářská budova s obchodním prostorem v přízemí. Možnost umístění loga na budovu. Prostory jsou vhodné například pro vinotéku, pekárnu, tabák, lékárnu, hračky, dětské oblečení. První obchody v provozu od dubna 2017, v přední části u hlavního vstupu je kavárna. Nájemce musí být plátcem DPH.

Lokalita

Budova je situována v širším centru Prahy a leží blízko křižovatky Balabenka - ulice Sokolovská a Českomoravská. Lokalita je velmi dobře dostupná hromadnou dopravou ze stanice metra Českomoravská (Linka B). Dopravní spojení zajišťují také blízké tramvajové linky a linky autobusů. Automobilem je budova dostupná z ulice Sokolovská.

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost
  • Stanice metra Českomoravská (Linka B)
  • Tramvajové linky 8, 19, 54
  • Linky autobusů 134,151, 259, 280, 302, 375, 376
  • Trezor
  • Osobní a nákladní výtah
Základní sumarizace
Referenční číslo: 309947
Specifikace jednotky: 2. NP, Obchodní prostory
Celková plocha: 52.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: E

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Podvinný mlýn 1418/2, Praha 9 - Libeň