zavřít MENU
CZ EN

Kotelna 55 Karlín Offices Kancelářské prostory, K pronájmu, Pernerova 652/55, Praha 8 - Karlín

 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Nově zrekonstruovaná budova nabízí kancelářské prostory v moderním provedení nacházející se ve třech nadzemních podlažích původní průmyslové budovy. Jednotlivé prostory jsou neobvykle designovány a jsou navrženy tak, aby co nejvíce vyhovovaly potřebám klientů. Samozřejmostí je i veškerá sociální a kancelářská vybavenost, včetně recepce, nacházející se v přízemí. Aktuálně je možné využívat pouze sdílené coworkingové prostory - jednotlivá pracovní místa a dále prostory pro jednorázové společenské akce. Konkrétní možnosti na dotaz.

Lokalita

Objekt se nachází v blízkosti jedné z nejrušnějších tříd Prahy 8, ve vyhledávané čtvrti Karlín, na nároží ulic Šaldova a Pernerova. Budova je velmi dobře dostupná jak MHD - stanice metra B Křižíkova je vzdálena necelých 5 minut chůze a rovněž i tramvaj se nachází v blízkém okolí - přímo na ulici Sokolovská, 2 minuty chůze. Velmi dobrá dostupnost je zajištěna i pro automobily, přímé napojení na jeden z hlavních tahů, přecházející v dálnici D1, ale i na pražský okruh.

Specifikace budovy

  • Veškerá občanská vybavenost
  • Restaurace
  • Stanice metra Křižíkova (trasa B)
  • Tramvajové zastávky
  • 12 venkovních parkovacích stání
Ref. číslo Jednotka Celk. plocha Plocha k dispozici Min. plocha K dispozici  
317511 Kancelářské prostory - - - 5 m2 5 m2 ihned poptat
Základní sumarizace
Referenční číslo: 307791
Typ objektu: Administrativní budova
Celková plocha objektu: 1 400.0 m2
Min. plocha: 5.0 m2
Max. plocha: 5.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: není

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Pernerova 652/55, Praha 8 - Karlín