zavřít MENU
CZ EN

Komerční jednotky Dělnická Obchodní prostory, K prodeji, Dělnická 63, Praha 7 - Holešovice

 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

V rámci projektu Byty Dělnická nabízíme k prodeji komerční jednotky o velikosti 130,6 m2 a 181 m2. Projekt nabízí díky svému umístění v Holešovicích kompletní občanskou vybavenost. Naleznete zde bohatou nabídku stylových restaurací a kaváren, supermarkety i tradiční malé obchůdky, lékárny, polikliniku, školy, školky, střední školy i čtyři gymnázia. Přímo v ulici Dělnická je Informační centrum úřadu Městské části Prahy 7 a pošta.V docházkové vzdálenosti od projektu je Pražská tržnice. Další historickým a hojně využívaným místem je holešovické Výstaviště.

Lokalita

Projekt Byty Dělnická je vzdálen několik minut od centra Prahy v pražské čtvrti s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. Holešovice jsou z jedné strany odděleny Vltavou, z druhé pak parkem Stromovka a Letenskými sady. V docházkové vzdálenosti od místa projektu je Pražská tržnice a holešovické Výstaviště.

Specifikace budovy

  • Kompletní občanská vybavenost
  • V docházkové vzdálenosti Pražská tržnice a Výstaviště
  • Stanice metra C Nádraží Holešovice a Vltavská
  • Tramvajová zastávka Maniny
  • Ve stavu Shell and Core
Ref. číslo Jednotka Celk. plocha Plocha k dispozici Min. plocha K dispozici  
318104 1. NP, Obchodní prostory 131 m2 131 m2 131 m2 ihned poptat
Základní sumarizace
Referenční číslo: 318103
Typ objektu: Činžovní dům
Celková plocha objektu: 311.6 m2
Min. plocha: 131.0 m2
Max. plocha: 181.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: G

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Dělnická 63, Praha 7 - Holešovice