zavřít MENU
CZ EN

BB Centrum Delta - PODNÁJEM CW Kancelářské prostory, K pronájmu, Vyskočilova 1481/4, Praha 4 - Michle

 
 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Ihned k podnájmu plně vybavené a účelně koncipované kanceláře pro více jak 50 zaměstnanců, v moderní budově připomínající písmeno H. Budova Delta je největší budovou BB Centra o celkové velikosti 38,300 m2. Nájemnci mají k dispozici také relaxační zóny se spoustou zeleně umístěných na střešní terase. Budova Delta je pohodlně dostupná MHD. Jedná se o nabídku podnájmu prostor s užitnou plochou 531 m2 (celková 623 m2), konec podnájmu 10/2027.

Lokalita

Budova Delta se nachází v perspektivní lokalitě, a je dobře dostupná autem, tak i MHD. U objektu je dostatek parkovacích míst. Stanice metra Budějovická je v docházkové vzdálenosti. Co se týče služeb, najdete v okolí poštu, banky, školky, obchody, cenově dostupné restaurace i supermarkety s potravinami. Velkým benefitem této lokality je pohodlné napojení na dálnici D1 a Pražský okruh.

Specifikace budovy

  • Široká nabídka obchodů a služeb v areálu BB
  • Kantýna
  • Stanice metra Budějovická
  • Napojení na D1
  • Podzemní parkování
  • Střešní terasa
Základní sumarizace
Referenční číslo: 316232
Specifikace jednotky: 5. NP, Kancelářské prostory
Celková plocha: 531.0 m2
K dispozici: ihned
PENB: C

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

Vyskočilova 1481/4, Praha 4 - Michle