zavřít MENU
CZ EN

Nadstandardní byt v novém bytovém areálu k pronájmu Byt, 4+kk, 4. NP, 105.0 m2, K pronájmu, V Třešňovce, Praha 9 - Hrdlořezy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
« Zpět na seznam

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu nadstandardní částečně zařízený byt v projektu Zelené Město. Obývací pokoj se vstupem na balkon je spojen s moderním kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči. Součástí bytu jsou další 3 prostorné pokoje. Ke koupelně je k dispozici ještě jedna toaleta v další místnosti. V bytě se nachází komora. Součástí je i sklep, kolárna/kočárkárna a 2 garážová stání v podzemním parkovišti. Areál je monitorován kamerovým systémem. V okolí je výborná občanská vybavenost. Na nejbližší tramvajovou zastávku Spojovací to je 5 minut chůze. Domy jsou kaskádovitě umístěné v prostředí bohaté zeleně. V těsné blízkosti se nachází dětská hřiště, cyklostezka vedoucí až k ZOO a sportoviště. Cena nezahrnuje vedlejší poplatky. K dispozici od 1.5.2024.

Základní sumarizace
Referenční číslo: 501883
Dispozice: 4+kk
Obytná plocha: 105.0 m2
Balkon: Ano (8.4 m2)
K dispozici: květen 2024

Prezentované informace jsou informačního charakteru a byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti. Společnost PROFESSIONALS s.r.o tyto informace zprostředkovává a za jejich správnost a úplnost nenese odpovědnost. Změna vyhrazena.

V Třešňovce, Praha 9 - Hrdlořezy